Over ons

Als je van de A13 Delft binnen komt rijden dan zal je binnenkomen tussen de Wippolder en de Vrijenban in. Qua identiteit van bewoners en ondernemers kan je ze goed vergelijken en daarom hebben de gebieden de handen ineen geslagen.

Sinds 1 januari 2017 gaan de Winkeliersvereniging Wippolder en Ondernemend Vrijenban hand in hand verder onder de naam Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder, of in de volksmond ook wel de ‘Vrije Wipp’ genoemd. Wij bezitten vanaf nu de volledige toegangspoort vanaf Delft Oost en hoe groter ons gebied hoe meer we kunnen betekenen voor elkaar.

Als ondernemersvereniging streven wij na om het ondernemersklimaat in de wijk continue te verbeteren door diverse projecten (PR, veiligheid, evenementen, bloembakken etc.). Deze projecten kunnen we bekostigen doordat een deel van de ozb-belasting van niet-woningen via het Ondernemersfonds Delft weer terug vloeit de wijken in.

Het bestuur bestaat uit 5 personen die we graag aan u voorstellen:

Manfred Baaf, voorzitter
Dennis Wiegman, penningmeester
Jori Noordhoek, secretaris
Simone Konincks, algemeen bestuurslid
Wendy Vaderloos, algemeen bestuurslid
Quincy Mahangi, algemeen bestuurslid

 

De Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder maakt zich sterk voor alle ondernemers gevestigd in 'gebied Vrijenban en Wippolder'. 

E-mail

E-mail: secretariaat@vrijenbanwippolder.nl

 

Postadres

Floresstraat 4

2612 GK Delft

 

KvK: 54094437

Social media