Over ons

Als je van de A13 Delft binnen komt rijden dan zal je binnenkomen tussen de Wippolder en de Vrijenban in. Qua identiteit van bewoners en ondernemers kan je ze goed vergelijken en daarom hebben de gebieden de handen ineen geslagen.

Sinds 1 januari 2017 gaan de Winkeliersvereniging Wippolder en Ondernemend Vrijenban hand in hand verder onder de naam Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder, of in de volksmond ook wel de ‘Vrije Wipp’ genoemd. 

Als ondernemersvereniging streven wij na om het ondernemersklimaat in de wijk continue te verbeteren door diverse projecten op het gebied van veiligheid, evenementen, bloembakken, promotionele zaken etc. Deze projecten kunnen we mede bekostigen doordat een deel van de ozb-belasting van niet-woningen via het Ondernemersfonds Delft weer terug vloeit de wijken in.

De afgelopen jaren hebben we diverse zaken gedaan zoals het organiseren van de kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder, de 'koop lokaal' actie Bikezac, Hanging Baskets in het gebied hangen, de wijkkrant opzetten en we stimuleren door netwerk momenten te creëren de onderlinge kruisbestuiving waar bewezen werk uit voort vloeit.

Het bestuur bestaat uit 5 personen die we graag aan u voorstellen:

Quincy Mahangi, voorzitter | BQ Branding
Pauline Huisman | penningmeester | Koster Sportschool
Jori Noordhoek, secretaris | Your Events
Marc Pas, algemeen bestuurslid | Passende Geschenken
Henriette van den Brink, algemeen bestuurslid | Pieter van Foreest

 

De Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder maakt zich sterk voor alle ondernemers gevestigd in 'gebied Vrijenban en Wippolder'. 

E-mail

E-mail: secretariaat@vrijenbanwippolder.nl

 

Postadres

Floresstraat 4

2612 GK Delft

 

KvK: 54094437

Social media